Graviditeten vi heier på

Embed from Getty Images

Bare før vi helt slipper den påskegudstjenesten, la oss ta en liten titt på babymagen til Zara Tindall (tidl. Zara Phillips, prinsesse Annes datter) og si HURRA. Jeg er jo på team «vi driver ikke å snakker om gravidrykter på kongelige damer», et lag jeg regner med dere alle er på, og grunnene til det er gode. Blant annet skal folk få være tjukke i fred.

Zara har vært verdensmester i feltritt og andre ridesporter, og i fjorten år kjæreste med rugby-spiller Mike Tindall. De giftet seg i 2011, og i januar 2o14 fikk de datteren Mia. I november 2016 ble den andre graviditeten annonsert, men julaften samme år ble det kjent at hun hadde spontanabortert. Det er ikke vanskelig å se for seg hvor tøft det må ha vært. Desto gladere ble folk flest (okei, for å være ærlig, dette angår ikke folk flest, men ALLE VI SOM LIKER KONGELIGE) da det ble annonsert i januar at hun venter barn. Jeg er klar over at det liksom er Kate og William vi skal heie på nå, men jeg heier mest på Zara og Mike, jeg. Hun ble ikke prinsesse (intr artikkel om det her), but if you ever should read a small royal blog from Norway, know that we are rooting for you. We are actually dancing like this right now for you:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.