Bruk knæra dine, Eugenie

Ah, man må jo elske de mer perifert kongelige. Jeg har en sweetspot for Beatrice og Eugenie, døtrene til Andrew og Sarah. Eugenie seilte opp som min favoritt på påskegudstjenesten i forigårs:

Embed from Getty Images

Mye bra farger her altså, men den vidunderlige kåpen tar medaljene mine. Det er Oscar de la Renta, koster deilige 32 000 kroner, og heldigvis finnes den ikke i min størrelse.

Den finnes forøvrig også i hvitt, og det er en hel serie med jakker, bukser, topper etc i dette mønsteret. Jeg elsker det. Dagens tips til rikere og tynnere lesere.

Mens vi snakker om Eugenie – hvordan snakker vi egentlig om Eugenie? Jeg har alltid sagt noe som vil rime på Houdini, med trykk på andre stavelse. Hva med deg?

Så viser det seg at det ikke er sånn I DET HELE TATT. Den beste transkripsjonen jeg klarer er Judjåni, med trykk på første stavelse. Fergie har laget huskeregelen «use your knees». Jeg trodde det var koko med Angelica, Isadora og Tallulah, men de navnene klarer vi i alle fall å uttale. (Eller gjør vi det? Nå ble jeg plutselig usikker.)

Embed from Getty Images

Jeg vet at de fleste av oss teller ned til 19. mai (Harry og Meghan), men personlig gleder jeg meg til 12. oktober, da Eugenie gifter seg med Jack Brooksbank. Jeg tror det blir fint. Og så sjekk ut instagram-kontoen hun har laget seg! Hun deler barnebilder av seg selv – det er alt man kan ønske seg.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.