Portugisisk krigsskip: Máxima overbeviser

Embed from Getty Images

Romantisk postkort fra, nei nei, det er ikke Golden Gate Bridge, det er statsbesøk til Portugal.

Embed from Getty Images

De har kollektivtransport der også.

Embed from Getty Images

Da de dro tok hun en muppet, farget den beige og tok den på beina. Det er rart at dyrevernene ikke har reagert.

Embed from Getty Images

Jeg elsker når kongelige er turister.

Embed from Getty Images

Denne damen altså. Jeg elsker henne.

Embed from Getty Images

Jeg elsker IKKE dette smykket. Jeg er generelt ikke så glad i insektssmykker (hei Ingeborg!). Og det gjelder altså dette smykket her i så stor utstrekning.

Embed from Getty Images

Det ble litt pønting også. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne kjolen. Jeg har mange tanker: Litt at det ser ut som en dårlig photoshop-palett. Dessuten at det er gøyalt med et innebygget ordensbånd over tissen. Og det er jo cape, da. Og det er gøy.

Embed from Getty Images

Kjolen gjør seg forresten veldig bra på avstand. Kult.

Embed from Getty Images

Ooooog hvis vi hadde latt hun her spille i Peer Gynt hadde aldri Solveig fått peeren sin tilbake, det er sikkert. Sjekk størrelsen på smaragden rundt halsen hennes, da. Seriøst. Og full bonus for smooth bæring av storkjedet av Infante Dom Henriks orden. Av og til blir jeg rørt over hva det finnes norske wikipediaartikler om.

Embed from Getty Images

På hodet har hun en kjekk liten smaragdtiara, som er mye brukt. Hvis du har lest denne bloggen det siste året, har du vel sett den på tre damer så vidt jeg husker. Er lat. Orker ikke gi deg lenker.5 thoughts on “Portugisisk krigsskip: Máxima overbeviser”

 • Jeg har lyst på det bille-smykket! ikke nødvendigvis fordi jeg syntes det var så fantastisk stilig, men fordi jeg vet om så mange andre som vil mislike det intenst… Ondskapsfull, jeg? Kan jeg ikke tenke meg…

  Fortsatt usikker på hva jeg egentlig mener om ordensbåndkjolecapen, men muppetantrekket må jo være et av årets verste.

 • Jeg elsker billen og kjolen som er ordensbånd og cape på en gang. Morsomt med helt andre snitt på kongelige, er ikke ofte man får ha et laken over skuldrene på galla.

 • Du må legge ut mer artikler!

  NÅR SKAL DRONNINGEN BEGYNNE Å GÅ MED STUART-TIARAEN????

  Jeg blir seriøst gal. Det er på tide Maxima viser fram den største tiaraen de har. Og når vi snakker om den, hvor blir det av Prinsesse Ragnhilds diamantdiadem? Og den rosa tiaraen det går rykter om at det Norske kongehuset har kjøpt???

 • ROSA TIARA?? OMG! Og ja, jeg savner bloggingen. Det var karrieremessig smart å gi ut bok, men det føkka opp bloggingen, altså.

  Men takk for kommentar! Det er egentlig alt jeg trenger for å skjerpe meg…

 • Se på Court Jeweller!!! De påstår det norske kongehuset har kjøpt en Bernadotte-tiara med store rosa stener. Amazing!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.