Skal du kjøpe tiara? Her er 6 kongelig-inspirerte tiaraer du har råd til!

Jeg har kjøpt min første tiara! Kjøpt på internetten, så jeg må vente til den kommer med å vise dere. Men mens jeg var ute på internett fant jeg flere tiaraer jeg likte godt, og tenkte at jeg ikke kunne kjøpe alle selv. Kanskje en av disse er noe for deg? (Lenke til etsy-butikk + omtrentlig pris.)

Hvis du liker Mette-Marits nette tiara hun fikk til bryllupet,

vil du sikkert like denne:

350 kroner, håndlages på ordre.

Hvis du liker laurbærkrans-tiaraen kronprinsesse Victoria arvet av sin tante Lilian,

vil du sikkert like
denne søte og skjøre tiaraen, ca. 120 år gammel, laget til et sølvbryllup. Det følger også med en liten sølvbrystbukett til mannen! Denne ser så utrolig fin ut. 1500 kroner.

Hvis du liker Cartier halo-tiaraen som hertuginne Kate giftet seg i,

vil du sikkert like

denne eldre swarovski-tiaraen. 4100 kroner.

Hvis du liker kamétiaraen som dronning Silvia og kronprinsesse Victoria giftet seg i,

vil du sikkert like

denne nye messingtiaraen med gamle kameer. 570 kroner.

Hvis du liker denne lille tiaraen i skåret stål som Sofia viste frem på Nobelbanketten 2016,

vil du sikkert like

denne lille tiaraen i skåret stål. Denne her er faktisk ordentlig gammel og i en skikkelig kul stil, men blir sannsynligvis oversett av bruder som bare ønsker seg enkel bling. Skåret stål er altså uten edelsteiner, men på grunn av godt håndverk skal disse visstnok skinne så bra. 1600 kroner.

Hvis du liker Dehli Durbar-tiaraen som nå brukes av hertuginne Camilla,

(ALTSÅ HVIS DU IKKE LIKER DENNE!! Og merk deg slangesmykket!) vil du sikkert like

denne deiligheten fra 1930-tallet. 2500 kroner. Denne er så nær min handlekurv altså. Vurderer bare sannsynligheten for når man blir bedt et sted der en slik størrelse på tiaraen er påkrevet.

SÅ! Hvilken skal du kjøpe?

Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet, og please do tell hvis du faktisk kjøper en av disse! Eller en annen! Vi er tiarashopoholics not-so-anonymous, her er det bare å slå seg løs!5 thoughts on “Skal du kjøpe tiara? Her er 6 kongelig-inspirerte tiaraer du har råd til!”

 • Jeg likte swarovski-tiaraen, men det var dette med behov. Jeg har nemlig en tiara allerede (accessorize-utgaven), og det er med skam å melde svært få anledninger i livet mitt som egentlig åpner for tiara-bruk. Fascinatoren jeg snublet over på loppemarked en gang og ble overtalt til å kjøpe av den søteste lille korpsaspiranten, er heller ikke ofte i bruk, når sant skal sies…

  • Spar den til første Gal og regal-fest! Jeg lover at tiaraen vil komme godt med da. Men joda, tiaramulighetene er liksom ikke så mange…

  • TAKK FOR DEN LENKEN.

   Republikanere kan jo også bli bedt på slottsball..? Men hilsen en som egentlig mener republikk er ganske smart, så er faktisk «hva gjør vi med tiaraene og når skal vi da få brukt dem og snakket om den historiske arven!?!?!» min største innvending mot styresettet. Smykker er jo brukskunst og skal ikke bare på utstilling!

 • Jeg mener at tiaraer går godt i gallaanledninger. Nå er det dessverre litt færre av dem nå som jeg ikke er student lenger, men jeg tenker at nyttårsaften, bryllup og 17. mai alle er gode alternativer. Spesielt til bunad (men ikke fortell det til bunadspolitiet).

  Men så synes jeg at alle trenger å ha et par sko med skikkelig bling, selv om man bruker dem sjeldnere enn en gang i året og tiaraer er helt klart i samme klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.