Du vil aldri tro hva prinsesse Elia hadde på hodet da hun giftet seg!

Er det ikke bare en tiara, tenker du?

Og hvem i himmelens navn er prinsesse Elia, tenker du sikkert også.

Vel. I 1928 bestemte Ahmed Bey Zogolli seg for at nå var han kong Zog den første av Albania. Det var han helt til italienerne invaderte Albania i 1939, og siden det har familien vært i eksil. Kong Zog og dronning Geraldine fikk en sønn, kronprins Leka. Da Zog døde ble kronprinsen «konge», uten noe kongedømme altså, og han har sønnen Leka. Kronprins Leka II – og siden Leka I døde i 2011 er han faktisk «konge». Og nå har han giftet seg!

Det var mange kongelige tilstede, blant annet fra Spania, Italia, Serbia og Marokko.

Men hva er det hun har på hodet da? Jo, dette:

alb-1

En geit. En geit laget av safirer og diamanter, men likefullt en geit. Geiten er naturligvis et nasjonalt symbol og veldig viktig og etc, så derfor er den andre albanske tiaraen også…

qg0

med geit.

Alle kvinnene som gifter seg inn i dette «konge»huset tenker garantert «Så symbolet kunne ikke være en blomst, en fleur-de-lys, en stjerne eller gudhjelpe meg jeg kunne tålt en kanin? Nei? Det er geit altså? Geit?»

queengeraldineHer er dronning Geraldine med tiaraen.

Og her er en nyhetsvideo fra bryllupet, som inkluderer tiaraen fra alle tenkelige vinkler + hvordan de andre kongelige så ut.

SÅ! Hva tenker du? Ville du vært nyforelsket nok til å bruke denne på bryllupsdagen? Eller setter du pris på at du nå har sett en tiara som du ENDELIG vil klare å skille fra alle de andre dølle? Diskusjonen fortsetter i kommentarfeltet!3 thoughts on “Du vil aldri tro hva prinsesse Elia hadde på hodet da hun giftet seg!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.