Tante Blå, tante Gul og tante Fiolett

Folkens, vi har litt dronning Margrethe-catching up på blokka nå.

For det første. La oss snakke om denne kåpen.

Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg liker den superdupermye eller bare supermye.

Det er vanskelige valg. Det jeg vet, er at jeg ELSKER øredobbene og brosjen hun har valgt til dette.

Dronning Margrethe, altså. Hun kan muntre opp en gråstein.

Og apropos gråstein. På Gråsten slot samles den danske kongefamilien hver sommer.

Disse herlige tantene får meg altså i så utrolig godt humør. Margrethe er eldst av tre søstre, og prinsesse Benedikte (som giftet seg til tysk adel) og dronning Anne-Marie (som giftet seg med nå ekskongen av Hellas) ser altså så fine ut sammen. Jeg liker så godt at det er hun som faktisk er dronning som ser mest ut som den rare tanta.5 thoughts on “Tante Blå, tante Gul og tante Fiolett”

  • Jeg digger også Daisy øredobbene til Daisy også såååå kul kåpe. Jeg elsker dronning Margrethe. Nå skal jeg gå og se om det er flere kule dokumentarer om henne på dr.dk!!

    • Det er virkelig kult at hun kan med sitt blotte nærvær kan overdøve også mønsteret på den kåpen!

  • Digger, dama, kåpa og smykkene. Så mye at jeg har flere ting i den Georg Jensen Daisy-serien selv. Har mystisk nok bare funnet på å bruke dem til ensfarget, da. Greit å ha noe å strekke seg etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.