Hertuginnens nye klær

Jeg har vanskelig for å svelge denne, altså. Eller kanskje problemet er at det er altfor lett. For kjære folk – hun har jo smør på hodet! Sånn fancy smør du får på hotellbanketter og sånt, men likefullt smør.4 thoughts on “Hertuginnens nye klær”

  • Synes de er veldig «Meierismør»-aktig (litt som meierismørpakken…) hele den britiske kongefamilien der de sprader rundt i de kjedelige tante-draktene sine og aldri er med på royale events i de mer hippe og kule kongehusene (som også kler seg bedre). 30 er det nye 50, viser bildet over, he he he.

    • Jeg føler jeg ikke klarer å sette nok pris på deg som kommentator på denne bloggen. Jeg ELSKER kommentarene dine. Du får herved Mette-Marits orden med en stjerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.