Hva har Carrie Bradshaw til felles med det svenske kongehuset?

Manolo

Svaret er disse. Manolo Blahnik. Dette er faktisk skoene Carrie giftet seg i (til slutt), og denne uken hadde både Sofia og Silvia funnet frem sitt par. Jeg kan innrømme først som sist at jeg ikke er begeistret. Synes pynten får dem til å se mye billigere ut enn det de er. Men men, godt å vite at skosmaken min svikter litt av og til.

Mer utrolig enn at hun fant skoene, er jo faktisk at Sofia fant seg selv. Jeg sitter også med en ganske liten baby, og bare det å huske på at man er faktisk et ordentlig menneske kan være vanskelig til tider. Sofia har sikkert folk til slikt.

Og imponerende også med resten av folka. Det sto i programmet at det bare var kongeparet som skulle ta imot Chiles president Michelle Bachelet, men sannelig stilte de ikke mannsterke opp. Sikkert lurt av en søramerikansk kvinnelig president å holde seg borte nå, det går jo ikke så bra med hun andre.

Victorias rosa kjole er NYDELIG, og dere ser kanskje de rosa manoloene. Sofia har dem i blått også. Den fine kjolen til Victoria koster forresten «bare» 3000 kroner, hvis du kjenner for det.

Til mottakelsesbanketten var de nybakte mødrene hjemme, så Silvia fikk fine kavalerer!

Og Silvia hadde blå manolos! Fargevalget er nok for å ære Chiles flagg, men vi kan jo tolke det som en liten 17. mai-hilsen også:
En vårdag borti Sver’ges slott
der glitrer dronning Silvia i rødt og hvitt og blått.
Med funklediamant på topp
og blåe sko og ordensbånd, hun lyser orn’tli opp.
Kjolen er gjenbruk, nobel var det da,
og favoritt-tiaraen til dronning Silvia!

Dagen etter var Victoria med igjen. Jeg liker virkelig det hun har gående på hårpyntfronten.

Litt lett å tenke makuleringsmaskin, men jeg har alltid hatt sansen for bra kontorutstyr.5 thoughts on “Hva har Carrie Bradshaw til felles med det svenske kongehuset?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.