Kungen 70: Vi varmer opp på den blå løperen!

Når man er kongelig og har blått blod i årene, så får man blå løper i stedet for rød løper. Sånn er det. Til og med hvis det blodet ærlig talt ikke er så veldig blått.

Men jeg setter likevel så pris på Olle og Ewa. Ewa har kledd seg ut som dronning Elizabeth (til og med hvite strømper), og jeg klarer aldri å huske hvem som er hvem av Olle og Björn Ulvaeus. Sånn kan det gå. Jeg heier likevel på dem – i det vi nå kjenner som solbergblått – og lar dem åpne denne maratonbloggingen vi har for Kungens 70-årsdag.

Olle og Ewa var ikke de eneste svigersene til stede. Jeg synes Chris har god stil, her han følger både mor og kone til svigerfars bursdag. Eller er det mor og kone som følger ham? Jeg tror nesten det. Hun svigermoren der bare ventet på å bli kongelig – legg merke til hvordan hun viser frem hvor spisse stiletthæler hun kan gå med. All ære der.

Når jeg ser dette bildet tenker jeg litt på om Chris og Ari Behn er blitt gode venner. De har litt samme stilen, liksom. Hva tror dere?

Denne nydelige trioen kom også. Eller det vil si: Vi så et skjørt med en matchende veske, og så så vi ingenting mer. Himmel og hav som jeg elsker dette her. Jeg legger også merke til at smarte Victoria har valgt ammevennlig todelt antrekk i kveld. Null stress å få frem litt pupp til barnevakt og barn i kulissene!

Kveldens jubilant med kone. De er jæskla stilige, det skal de ha, men med dette starter jakten på ETT ENESTE SMIL fra han som faktisk har bursdag. Følg med, følg med!2 thoughts on “Kungen 70: Vi varmer opp på den blå løperen!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.