Trodde du tiaraen i SKAM var rar? Da må du sjekke disse kongelige…

Tenk at en kongeblogger som meg fikk blogge om SKAM enda en gang! Den forrige gangen laget jeg min egen kongelige line-up av SKAM.

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 20.14.21Ser dere det jeg ser???

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 20.13.30Det regner jeg med, for her har vi altså SKAMs første tiara!!!

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 20.13.12Noen mener kanskje at det ikke er hovedpoenget i denne episoden, men de er ÅPENBART ikke tiarafantaster som oss.

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 20.14.04Legg merke til det skuffede «Fillern, jeg brukte ikke tiara»-uttrykket på de andre jentene. For ja, det er selvfølgelig det de tenker i denne scenen.

Skjermbilde 2016-05-01 kl. 20.11.06Tiaraen er naturligvis Chris sin, fordi hallo – Chris vet å kle seg! Dette er en sånn tiara du må elske av hele ditt hjerte bare fordi den har så mye wa-wa-woom. Jeg elsker den 110 % prosent, på en skala fra 1-10 får den terningkast 6, og jeg må slutte å se så mye på Paradise Hotel. Der hadde de tross alt kongelig uke nylig. Det blir rent for mye for meg.

OPPDATERT: Info fra P3 er at tiaraen er laget av en hårbøyle fra Monki og vel, ikke overraskende, gavesløyfer.

image

Men hvis du trodde yolo-tiaraen (som den heretter vil være kjent som) er rar og underlig, skal jeg gi deg tre tiaraer som er verdt veldig mye mer, laget med diamanter, og som vi i beste fall kan si at det er delte meninger om.

Prinsesse Astrids aigrette-tiara

AstridAigretteDenne har to muligheter, begge like deilig sprø. Heldigvis er Astrid en kul dame, så hun pleide å spøke med at hun «tok inn Moskva» med denne her. For dere yngre mennesker, så snakker hun her om FM-nettet på radio. Til sånt trengte man antenner. Jeg vet, litt vanskelig å begripe.

Dronning Margrethes gyldne valmuer-«tiara»

MargretheGoldenPoppiesTiaraDronning Margrethe, altså. Helt klart en hufflepuff blant veldig mange gryffindors-kongelige. Dette her ville Luna Lovegood elsket. Den ble laget av den danske kunstneren Arje Griegst i 1976, og hun har brukt den flere ganger. Selv om, vel… den er jo laget i 21 karat gull, men likevel folkens…

GoldenPoppiesTiara

Det der er ganske rart. Legg merke til INSEKTENE. Veldig dyre juvelinsekter.

Storhertuginne Maria Teresas art deco-tiara

Ikke se på hodet hennes, altså. Den tiaraen er jo rent kjedelig. Men det hun har rundt halsen, det kan også brukes som tiara.

Jeg vet ikke helt hvorfor noen skulle ha lyst til det, men likevel. Den setter jo utseendet til den yolo-tiaraen i et nytt lys…

Hva synes du om disse tiaraene? Fortell meg alt i kommentarfeltet!



4 thoughts on “Trodde du tiaraen i SKAM var rar? Da må du sjekke disse kongelige…”

  • !!! Jeg elsker smykker som ser ut som insekter!!! Vanligvis kommer sånt bare som brosjer, men å ha dem i en tiara var en ypperlig idé! Ah

    Og art deco tiara var en ypperlig idé. Tror jeg skal se etter flere smykker i den stilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.