Høy dronningfaktor

Hvis du er usikker på om noen har fått med seg hvem som er dronning – gå for gull.

Anledningen er et statsbesøk i Frankrike (det stemmer at du ser en statsminister inni der, ja), og som takk for et hyggelig opphold arrangerte Willem-Alexander og Máxima en konsert til ære for vertskapet.

Jeg kan ikke huske å ha sett Máximas hår stylet på denne måten før, men jeg elsker det.

Litt usikker på Willem-Alexanders klipp der. Dere er enige med meg i at det ser ut som han har fått nittigradersvinkel på bakhodet? Tilsiktet eller uforutsette luftstrømninger – vi vil aldri få vite.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.