Krompen og bekjente

Du vil kanskje ikke kunne si at vi er besteste bestevenner, ambassadøren i Brasil og jeg, men jeg kjenner faktisk Aud Marit som her er sammen med vår helt egen kronprins i Brasil. Jeg er i hvert fall ikke misunnelig, og har i alle fall ikke begynt å vurdere en karriere i den kongelige norske utenrikstjeneste.

Før Haakon dro sørvestover, var han sammen med hele familien på Ullevaal og fikk gleden av å se Norges EM-drømmer bli knust til fillebiter.

Du og du som jeg håper vi snart krever inn Island igjen, så vi kunne vært med til fotball-EM. Ikke fordi jeg er så voldsomt interessert i fotball, men jeg er ganske sikker på at det ville betydd å sende kongelige ut på tur for å se sport, og det er alltid hyggelig.

Haakon Magnus har forresten kommet seg rundt i det siste, sammen med kona var han på Røde Kors’ 150-årsjubileum:

(Og fikk treffe Oslos nye ordfører Marianne Borgen, som jeg faktisk har snakket med flere ganger – åpenbart stalker han meg!)

Dagen før var han på UNESCO-møte i Paris. Her er han sammen med generaldirektøren for UNESCO, Irina Bokova, og den kinesiske viseutdanningsministeren Hao Ping.

Jeg liker godt at han har kledd seg ut som det norske flagget. Eller omtrent, da. Med et rødt belte rundt dressen hadde han faktisk vært det islandske flagget. Nok et bevis på at kongefamilien vår egentlig burde vært Islands også. Håper ikke Islands etterretningstjeneste leser dette. Litt googling lærte meg nå at Islands etterretningstjeneste heter Eftirgrennslanadeild. Jeg håper det betyr Etter-nabolands-hemmeligheter (deild=dølgd?), og så tenker jeg at jeg skal slutte å lage konspirasjonsteorier som potensielt kan gjøre det vanskelig for oss i vest. Hvis noen spør har dere ikke lest noe her!!!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.