Konkurransen «Best kledde nasjonalbibliotekar» tilspisses

Som dere kanskje vet, blir jeg mest glad når ting jeg liker kombineres. Jeg liker bibliotek. Da er det vel åpenbart at jeg liker kongelige i bibliotek. Som når Letizia tar seg en tur til Nasjonalbiblioteket i Spania.

Her er hun sammen med nasjonalbibliotekaren Ana Santos Aramburo ooooog… en mann som ikke har fått navnet sitt på trykk.

Jeg er fristet til å si «Blås i det!», da jeg liker både Letizias privatdetektiv-look, og ikke minst den strålende kjolen til nasjonalbibliotekaren. La oss se litt ekstra på den.

Jeg tror kanskje ikke den kjolen er helt riktig for vår egen nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhre, men jeg vet om etpar bibliotekarer her hjemme på berget som ville kledd den riktig godt.

Det var vel en eller annen faglig grunn til at hun befant seg på biblioteket også, et seminar kalt «Cooperacion Espanola 2030. Espana y la nueva agenda de desarrollo sostenible». Something something Spanias fremtid. Samma det, bibliotek er bra, og kongelige i bibliotek er bare best.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.