van(gogh)tastisk kjole!

Jeg beklager det dårlige ordspillet i overskriften.

Men jeg er begeistret. Kong Willem-Alexander og dronning Máxima har vært på statsbesøk i Kina. Dronningen måtte avlyse flere avtaler fordi hun hadde fått en «kidney infection» – jeg vet ikke om det er det vi ville kalt en nyrebekkenbetennelse på norsk..? Uansett er det veldig imponerende at hun kommer seg på banketten. Det kan hende at jeg også ville ofret ganske mye for å få komme i denne kjolen, altså. (Selv har jeg denne kjolen og liker den veldig godt)

Jeg liker at Willem-Alexander har trukket på seg det oransje slipset. Det er akkurat så nasjonalromantisk han kan være uten å ha en vindmølle på hodet og oransje fletter.

Daily Mail har en lengre artikkel om besøket, med mange bilder. Anbefales.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.