Ferie og frimerke for Margrethe

Jeg liker så godt folkeligheten til dronning Margrethe. Jeg innbiller meg at hun og kong Harald liksom er litt kestra gode venner på dette området.

Margrethe og Henrik har vært på tur i Indonesia, og her er Henrik den perfekte blogger-ektemann som tar bilde av sin kone som poserer. Jeg liker godt.

Jeg liker også godt det nye jule-frimerket som dronningen har designet.

Her er et lengre intervju, helt klart severdig, men få med dere de pene frimerkene i bakgrunnen! Hun presenterte det sammen med kronprinsesse Mary, og her kan dere se bilder av de to sammen. Inntektene går til egne hjem for vanskeligstilte barn. Og så fniser jeg av at frimerkeserien heter «Hvilket postbud – en due».

Hva med deg – er du mest begeistret for dronningens ferieposering eller frimerkene hennes?Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.