Det glitrer i Sverige

Prinsesse Sofia begynt med gøye kjoler! Jeg er vanligvis ingen fan av beige kroppsnære kjoler fordi de blir dødelig kjedelige, men denne her GLITRER!

Alt som glitrer er bra. Gammelt jungelord.

Og tenk at Carl Philip har adoptert sin svoger Chris’ evne til manglende ansiktsmimikk!

Carl Philip og Sofia bærer begge storkorset av serafimerordenen, men tilhørende ordensbånd. Rundt halsen har Carl Philip kommandørkorset fra Nordstjärneordenen, og på brystet har han medaljer fra Carl Gustafs 50-årsdag, Carl Gustafs 40 år på tronen og medaljen fra bryllupet mellom Victoria og Daniel. Som gammel speider blir jeg så inspirert av muligheten for å lage egne medaljer til bursdager og brylluper at min familie bør være nervøs.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.