Utdeling av Man Booker-prisen

I Norge er det Mette-Marit som fronter litteraturinteressen – i Storbritannia er det Camilla. Camilla er opptatt av lesing og har vært med på flere leseprosjekter. Som ikke helt ukjent for bøkenes verden selv er jeg naturligvis ikke sjalu på at hun fikk se ut slik:

og stå her:

Ja, det er et veldig rødt sjal til en ganske magenta kjole. Jeg burde sikkert blitt urolig når jeg har lyst til å se ut som en som er over dobbelt så gammel som meg. Og ikke når jeg blir så gammel som henne, jeg skulle gjerne sett så fresh ut nå!

Camilla delte ut Man Booker-prisen, en anerkjent pris som tildeles bøker som er utgitt på engelsk. Og årets vinner var A brief history of seven killings, skrevet av Marlon James fra Jamaica.

Vanligvis er jo menn litt kjedelige på hatte-/hårfronten, men jeg er så begeistret for at James matcher Camillas klær med HÅRSTRIKKEN at jeg dåner på meg. Jada, det er sikkert utilsiktet, men hysj på deg.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.