Hørte jeg lyden av supperåd?

På torsdag møttes kronprinsesse Victoria (Sverige), fyrst Albert (Monaco) og prinsesse Margriet (Nederland) i Luxembourg. Vertskap var storhertuginne Maria-Teresa av Luxembourg, og de skulle delta i den internasjonale paralympiske komités æresstyre. (Hvis du trenger litt hjelp, så er det altså storhertugparet i midten, med Victoria og presidenten for komiteen Philip Craven til venstre, og fyrst Albert og prinsesse Margriet til høyre. Og enda litt mer hjelp: Prinsesse Margriet er søsteren til Beatrix, den nå abdiserte dronningen av Nederland.)

Alt for en god sak naturligvis, men jeg har VELDIG vanskelig for å se hva et slikt styre kan utrette annet enn å kaste glans over saken.

Så pene blomsteroppsatser pleier sjelden å følges av styrevedtak og -diskusjoner som faktisk har betydning. Jeg tenker umiddelbart på sykehusstyret i Downton Abbey. Adelige titler er ingen garanti for effektivt og saklig arbeid.

Men men. De koser seg. Vi får oppmerksomhet på de paralympiske leker.

For to år siden møttes æreskomiteen i Brüssel. Da var prinsesse Astrid assistent.

Synd hun ikke fikk være med i år. Enhver dag med prinsesse Astrid er en god dag for meg.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.