Belgisk besøk med mystisk kvinne

Jeg likte dette jeg. Fine farger og morsom hatt når dronning Mathilde og kong Phillipe av Belgia er på statsbesøk i Polen – her med president Andrzej Duda og kona Agata Kornhauser-Duda. (Lurer på om mange polsk-nordmenn ler av «Jeg heter Agata Kornhauser – du, da?») Mathilde har tydeligvis fått burgunder-memoen.

Jeg lurer veldig på rollen til kvinnen som går ved siden av den røde løperen. Hun har neppe noe offisielt oppdrag, men er hun livvakten? Jeg merker jeg blir veldig begeistret hvis det er sånn livvakter ser ut i Polen. Koselige utenpå og dødelige inni.

Begeistringen min for antrekket til Mathilde sank betraktelig da jeg skjønte at det hun har på hodet faktisk ikke er en hatt, mer i retning smultring.

Her er tidligere nevnte ukjente kvinne PÅ den røde løperen, så hun er tydeligvis noen. Jeg tenkte kanskje den belgiske ambassadøren i Polen, men det er det ikke, for hun ser slik ut.

Så tenkte jeg det kanskje var moren til Mathilde, for dronning Mathilde er faktisk halvt polsk. Men det er det ikke, for moren hennes ser slik ut:

Du blir neppe overrasket over å høre at denne kvinnen er grevinne, eller hva?

Men den svartkledde kvinnen forblir et mysterium. Forslag til oppklaringer mottas med takk!7 thoughts on “Belgisk besøk med mystisk kvinne”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.