La oss snakke lugg

Catherine, hertuginnen av Cambridge, har de siste dagene svinset rundt med en helt ny lugg.

Jeg er nesten usikker på om vi skal kalle det en lugg, det ser mer ut som en etasjeklipp gone wrong. Men den har tydeligvis ikke funnet seg helt til rette der, for den er jo forskjellig hver dag. Kanskje det var sånn frisøren overtalte henne også. «Så fleksibel, altså, du ser alltid fresh ut med lugg!»

Jeg er altså anti-lugg, men jeg er forsåvidt veldig positiv til at kongelige fruer og frøkner har det litt moro med håret sitt. Det ser ut som det er mange som lever etter Ingrid Espelid Hovigs ord «Hvis du bestemmer deg for én hårsveis tidlig i livet, vil du aldri se eldre ut.» Samtidig som det er veldig, veldig sant, er det også veldig, veldig kjedelig. Så Catherine: Heia hårklipp på prinsipielt grunnlag.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.