Erre herre er party?

Svaret på det spørsmålet er kort og godt JA.

This fairytale will forever stay close in my heart #carolines40th #valdemarsslot – #prince #princess #fairy #knights #dreamscometrue

A photo posted by Caroline Fleming (official) (@carolineflemingofficial) on

I midten Caroline Fleming, dansk programleder og modell, som feiret førti år denne helgen. Tidligere baronesse, men hun mistet tittelen da hun giftet seg med Rory Fleming (nevøen til James Bond-skaperen Ian Fleming). De er skilt i dag, men anyways, det er ganske utrolig at vi KAN SNAKKE OM NOE ANNET ENN DEN RØKEJAKKEN TIL PRINS JOACHIM?! Hans kone Marie ser strålende ut, Caroline Fleming har vinger på ryggen (det synes ikke på dette bildet, men du og du som jeg setter pris på en førti år gammel kvinne som feirer bursdagen sin med vinger), og prins Joachim prøver åpenbart å overgå sin far i spesielle jakker.

Takk, Joachim, med dette er jeg i alle fall helt sikker på at menn også har stort spillerom når det kommer til festantrekk.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.