Usannsynlig fine bilder, trass i forstyrrende ulldotter

Hvordan KAN jeg unngått å ha fått med meg disse bildene?

Den nederlandske kongefamilien har hatt sommerfotosession! Her er Kong Willem-Alexander og dronning Maxima med sine tre døtre Catharina-Amalia, Alexia og Ariane.

Den nederlandske kongefamilien er min favorittkongefamilie i hele verden (i den grad jeg kan si noe sånt uten å få helt panikk av å tenke på minst fem andre kongefamilier som egentlig også har den tittelen). Jeg elsker denne familien.

Altså: Maxima får jo alltid høre at hun er vakker, men sjekk de smilerynkene der på Willem-Alexander! Jeg teller minst 11! Og dessuten er de kjempefine hele gjengen, og elleveåringen inni meg er bare så ekstremt happy for en fullblods lykkelig kronprinsesse som har regulering og bollekinn. Selv hadde jeg frizzy hår, bollekinn, briller og en usunn interesse for Backstreet Boys. Jeg håper Catharina-Amalia aldri får prinsessesyken. Man kan jo håpe, men oddsen er dessverre dårlig. Så hør meg, Catharina-Amalia, vi elsker deg, og drit i hva vi andre synes om hvordan du ser ut. Noen duster tror at man ikke kan være pen med regulering. Når man er elleve tror man kanskje at det er de dustene som har rett, men ti kniver i hjertet på at det ikke er sant.

I motsetning til min ekstreme elsk for kongefamilien kan jeg bare ikke begripe hva disse ulldottene gjør på alle bildene. Og med det avslører jeg vel at på spørsmålet «Er du hunde- eller katteperson?» pleier jeg å svare «Nei takk.»Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.