Den snakkende hatten

Bloggen From Her Majesty’s Jewel Vault trekker frem en historisk godbit som jeg ikke hadde fått med meg. Anledningen er naturligvis nedtellingen til at dronning Elizabeth II skal bli Storbritannias lengstsittende monark – onsdag 9. september vil hun runde dronning Victorias rekord 3226 dager, 16 timer og 23 minutter. (Med andre ord: 63 år, inkludert 15 skuddår.)

Godbiten kommer fra dronning Elizabeths statsbesøk i USA i 1991. Videoen dokumenterer tabben alle som har arrangert en konferanse noen gang er redde for å begå – nemlig å ikke planlegge for høydeforskjellen mellom talerne. Slik ble det som er kjent som «The Talking Hat Speech» født.

Ifølge From Her Majesty’s Jewel Vault var det visstnok satt frem et lite podium som president Bush skulle trekke frem når han var ferdig med å snakke, men det glemte han gitt!

Jeg ble overrasket over hvor høy Bush senior er. Jeg forestilte meg at han er mye lavere, men han er faktisk 1.88, og dermed tre centimeter høyere enn dagens president.

Og så et flott bilde fra samme statsbesøk til slutt, i tilfelle det var for lite gallakjole og tiara i livet ditt i dag.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.