Blås i samfunnsnytten

Jeg forsøkte tidligere i dag å være morsom på bekostning av monarki. Dere hører kanskje hvordan ironien og hånlatteren over en vannflaske høres hul ut. Det er fordi JEG JO ELSKER DISSE PRINSESSENE OG ALT DE GJØR ER MAGISK.

Se de koser!

Siden Mette-Marit var på besøk fra Norge, tok vennlige Victoria henne naturligvis til nordmenns mekka, Strømstad. Jeg regner med at det var Systembolaget og godtefabrikken som lokket.

Eller ikke, Mette-Marit har tydeligvis sendt assistentene og rådgiverne sine dit. (Tenk dere den handlelisten. «8l Dom Perignon, og den sideren uten alkohol til barna.») Victoria og Mette-Marit hadde nemlig viktige ting fore: Å døpe et lite tre i en kirke.

Her spretter ironien frem igjen, gitt. For der står de da vitterlig og forsøker å gro ting på stengrunn? Bibelen har ganske klare bibelord om hva som skjer med slike frø.

Men greit, greit, som vannflasken er det vel et symbol. Og skjerpings, fru Storrusten, du er jo glad for dette. Og du er også glad de har skiftet klær til fine sommerkjoler. Hvis dere andre har fått oppleve syndefloden her på Østlandet de siste dagene, så virker det lett absurd at disse bildene bare er to uker gamle.

Harmoni

Dette bildet + meg = ro i sjelen. God natt, folkens.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.