Litt Haakon-påfyll

Jeg merker at det fort blir mye damer i denne bloggen. Sånn kan man jo ikke ha det, mangfold er bra.

Etter Mette-Marit-bonanzaen i går er det vel bare naturlig å fylle Haakon-kvoten.

Kronprins Haakon åpnet Filmfestivalen i Haugesund i midten av august. Han gledet seg særlig til å se filmen om Pøbelprosjektet, som er støttet av Kronprinsparets Fond.

Topp det da?

Her kommer problemet med mannlige kongelige – et viktig poeng for meg er jo å diskutere hva de har på seg. Haakon har på seg dress. Den er blå. Og så har han slips. Det er grønt. Jeg er usikker på om grønt ensfarget slips betyr noe på slipsspråket, men jeg gjetter «Jeg er så glad for å være her i dag, og kona lot meg ikke ta det blå slipset med tre måker, som ville matchet mye bedre med kommuneskjoldet deres. Og når ellers skal jeg få brukt det måkeslipset?»Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.