Hittil ukjente bilder av Charles og Dianas bryllup

… skal auksjoneres bort i september. Bildene er tatt av en lysassistent på Buckingham Palace mellom vielsen og fotograferingen, og viser litt av innsiden av det store showet.

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 13.48.17Her er dronning Elizabeth som ser på en liten tv-skjerm av folkemengden utenfor slottet, på the Mall.

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 13.47.22Det er mange bilder fra gangen, der brudeparet venter med brudepiker og -svenner. Jeg liker særlig godt at Diana løfter opp og trøster fem år gamle Clementine, som har snublet og falt. Kjolen hennes krøllet seg jo som et papirlommetørkle, men likevel ser det ikke ut som hun var bekymret for det. Her skriver Clementine om å være brudepike i forbindelse med William og Kates bryllup.

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 13.46.48Jeg liker spesielt godt slike bilder som er tatt rundt veldig oppstilte bilder. Spesielt oppvakte nordmenn skimter naturligvis kong Olav på venstrekanten der. Til høyre i bildet står erkehertugparet fra Luxembourg, og bak dem står prinsesse Georgina av Lichtenstein (har jeg funnet ut med heavy bildesammenligninger, men jeg aner ikke hvem det er…). Og Charles står og snakker med Dianas bror hvis jeg ikke tar feil? Relativt synlig i bildet, i grå dress og grønn kjole, er John Spencer og Frances Shand Kydd, foreldrene til Diana.

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 13.47.05I Daily Mail kan du se nesten alle bildene i stort format, og du finner alle bildene hos RR Auctions. Jeg havnet i et kommentarfelt der noen var veldig veldig sinna over at disse bildene kunne selges unna – DIANA ER JO HELLIG OG DISSE BILDENE BURDE GIS TIL SØNNENE HENNES! Jeg regner med at familien har tatt kopier og ikke på død og liv må ha 1981-fremkallingene.1 thought on “Hittil ukjente bilder av Charles og Dianas bryllup”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.