Snart sommerferie i Storbritannia

Jeg vet ikke hva det er med disse britene, men de tar altså sommerferie lenge etter oss andre og starter ikke før i august. Juli har vært hektisk med Royal Ascot, dåp og toårsdag. Og en rekke andre offisielle oppdrag. Her har vi litt fra sist uke:

Charles og Camilla

Charles og Camilla er ute på vift. Eller rettere sagt er det fjærkreet ute på vift! Ansiktsuttrykkene her bare skriker Jon Almaas-kommentar i Nytt på nytt. Del gjerne ditt forslag i kommentarfeltet!

Jeg synes Charles og Camilla ser riktig godt ut, jeg! Den blåfargen i Camillas drakt er da helt praktfull, og ikke minst med det sjalet innenfor. Når man skal på Flower Show er jo også insektsbrosjer veldig innafor. Og sommerlige pinstripes kler Charles godt.

Dronning Elizabeth

Marilyn-øyeblikk for dronningen der, på skolebesøk i London. Og den brosjen der? JEG VIL HA DEN NÅ! Men siden den var en gave til dronningen fra overlevende soldater så tror jeg ikke hun vil gi den til meg. Vel vel, det er lov å prøve seg. Jeg har en sweetspot for opaler, bare så det er sagt.

William og Catherine

Jeg elsker at de har matchende jakker. Dette må da være ekvivalenten til norske grilldresser. Koseharry på sitt beste!

Kjærleik er i lufta! Overalt eg ser meg rundt! De deltok på et seilearrangement i Portsmouth, forvirrende nok kalt America’s Cup World Series. Jeg velger å ikke ta stilling til en så forvirrende tittel på et sportsarrangement.

Bonus

Er det bare meg, eller er faktisk Charles blitt litt sjarmerende på sine gamle dager?

For når Charles blir seks-og-seksti, se da slår livet til!1 thought on “Snart sommerferie i Storbritannia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.