Madeleine. Eller historien om hennes barn

Noen (faktisk ærlig talt veldig mange) er overvettes begeistret for prinsesse Madeleine. Ikke misforstå meg, jeg ønsker prinsessen alt godt og håper hun trives på sin vei. Men jeg synes den svenske kongefamilien dytter barna litt for mye foran seg i kongelige sammenhenger nå. Det er klart at det norske og danske kongehuset har mer populære monarker, og jeg skjønner godt at de liker at Kungahuset får litt hyggelig oppmerksomhet. Og folk er jo interesserte, så det er hyggelig med et kongelig barn, slik at vi får se hvordan de ser ut.

Prinsesse Madeleine har fått to barn i løpet av 15 måneder. Prinsesse Leonore er allerede medievant, og naturligvis kom det bilde på prins Nicolas i løpet av dager. Okei. Men så er han én måned gammel, og så skal det sendes ut en sommerhilsen fra sommerslottet.

Her har vi bildet, for alle dere madelskere der ute:

Pr.+Madeleine,+Christopher+O’Neill,+Pr.+Nicolas.+Solliden+juli+2015.+Foto+Brigitte+Grenfeldt+KungahusetFoto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se

I’m so thankful to be a mother of two. Both Leonore and her brother Nicolas are little angels!

skriver prinsesse Madeleine på Facebook.

Dette bildet er tatt noen dager etter at Madeleine har hatt sin første offisielle opptreden igjen etter fødsel – på kronprinsesse Victorias bursdag noen uker etter at Nicolas kom til verden. Dette er altså hun som dro rett fra prinsebryllupet til fødestuen.

Tipp topp tommel opp til karrieredamer. Men hei, nå har vi sett nok av de barna deres for en stund, nå kan dere få kose seg litt for seg selv, Dra til London! Det blir nok bra.

Pr.+Madeleine,+Pr.+Leonore.+Solliden+juli+2015.+Foto+Brigitte+Grenfeldt+Kungahuset.se+Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se1 thought on “Madeleine. Eller historien om hennes barn”

  • Kjære kongefamilie

    Flotte bilder og flott tekst.
    Dattera Di var utrolig utrolig pen og jeg priser deg for at du klarte det. Hun var myk og søt barn. Du skal være bevisst på at noen ganger e det vanskelig å være mor til barn med det utseendet fordi folk kan bli sjalu og alt kan også skje. Jeg tror det er lurt om du ser på godt menig og å skjønne er også virkig. Jeg vet selv med mine egne ord at det er litt vanskelig noen ganger å være familie også. Men jeg syntes du skal stå på madelene og være smart tenker rundt det hele. Alt tar også tid for å vokse opp med familien så lurt å passe ekstra på barna sine. Hilsen fra Marte alseen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.