Søtt i dåp

Det har jo vært dåp i the Utland! Prinsesse Charlotte er døpt, lillesøsteren til George, barnet til William og Catherine, nummer fire i arverekkefølgen til den britiske tronen.

Hurra. Eller som man også kunne sagt det: GJESP.

Dette er så kjedelig at til og med jeg – storhertuginne og vasall av alle kongelige krumspring – nesten ikke klarer å holde øynene åpne. Han er pen, hun er pen, unge #1 er bedårende, unge #2 er bedårende, begge to i kopier av gamle klær. (George i en kopi av noe hans far hadde på åttitallet, Charlotte i dåpskjolen som er en kopi av den gamle utslitte kongedåpskjolen)

Familiefoto får det til å svinge litt mer for meg. Men det er ikke tilfeldig at med mange duse toner får man et dust bilde.

Men jeg må få ta med: James Middleton, dere! Ah, min kjærleik for skjeggete menn er kjent, men her har vi fyr som hadde godt av hårpryd i ansiktet. Og dress. Og for å ha sagt det: James Middleton eier en marshmallowsfabrikk. Rull meg i sjokolade og dypp meg i kokos!3 thoughts on “Søtt i dåp”

  • Jeg synes ikke dette er til å gjespe av. Jeg forguder the Cambridges, er klar til å fjernadoptere Chubbycheeks hvilken dag som helst. Og bildene av dem der de kom gående, med dåpsbarnet i vogn – nydelig. Familiebildet er vel relativt ordinært (til kongelig dåpsbilde å være), men som andre har kommentert i andre blogger – hvorfor satte QEII veska under sofaen? Hva har hun med seg som ikke kunne slippes av syne?

    Jeg er ikke noen stor tilhenger av ansiktsbehåring på menn, men jeg adopterer uttrykket ditt. Dypp meg i sjokolade og rull meg i kokos. Eller var det omvendt? Samma det.

  • Ah! Den skjeggete mannen! Såg han med ein gong. Eg følgjer tre skjeggesider på Instagram. Nokon må ta ansvar å sende inn han her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.